needle in the hay

Kristiansand

Posted in Uncategorized by ohush on juli 6, 2009

Nå sitter jeg og ser på bilder fra turen, og hører på Trine sin CD, som jeg fikk. Jeg får frysninger av stemmen hennes, hun synger helt nydelig. Det ble lite med bilder, men litt tok vi jo.

Torsdag: Trine var med oss på shopping i byen. Det var handelens dag. Trine kjøpte gryter, og var godt fornøyd. Ellers ble det litt nye klær og ting og tang på oss alle. Vi spiste på Kjøkkenskapet, og lærte hvordan vi skal si «Dampbagerie» på rett sørlandsdialekt. Herlig dialekt foressten! Den første kvelden gikk til pizza og «Transamerica».

Fredag: Trine var på jobb, og Malin og jeg var i byen alene. Vi tok blant annet bytoget, og handlet en del. Vi fikk lov til å ta bytoget med barnebillett, hihi.
IMG_6122
To stk galninger på Bytoget.

Vi var på kino å så «Istid 3».
«Hvorfor backe ham? Det er jo foran alle godsakene er!»
Det var en del grov humor i filmen, haha. Vi var de eneste i salen som lo av denne kommentaren. Koffert sa du? Etter kinoen gikk vi å spiste på folkequarten, indisk mat, nam. Ellers blåste vi såpebobler, og klarte å ta bussen alene. Vi spilte bonanzha, så Peter Pan og spiste jordbær og is.

Lørdag: Vi gikk masse rundt på leting etter Shalam, og andre ting. Vi ble varme. Etterpå var vi på en gressplen ved bystranda og ble solbrente. Au! Vi koste oss masse, med blant annet cider og meditasjon.
IMG_6270
IMG_6287

Haha. Etter en etterlengtet dusj hver, koste vi oss med båtpoteter og «My girl». Søt/trist film. Vi drakk te, og bablet litt etterpå. Koselig. Trine er fan av Poirot, så vi begynte på en episode, men fant ut at vi burde sove.

Søndag: Vi pakte ferdig og spiste frokost før vi ble kjørt av pappaen til Trine ned til byen. Videre gikk turen til Dyreparken, der vi traff Joachim og Sven. I parken tok vi «slegga» (og jeg skreik for alle!). Vi besøkte Trine, Kjersti og Kristoffer på jobb og traff på noen andre bekjente i tillegg.

Jeg ble skremt av en påfugl, og stirret på av en kul apekatt. Ellers så vi ikke særlig mye på dyrene i grunnen. Vi traff «Syvertsen» og «Syvertsen» på trikken i Kardemommeby, og tok oss en tur i båter. Vi spiste sukkerspinn og pommes frites. Vi ble våte i tømmerrenna, to ganger. Det ble såpebobleblåsing, og mye, mye mer.. Vi reiste halve turen på toget hjem som blindpassasjerer (ikke planlagt), men det gikk fint.

IMG_6530
IMG_6479
IMG_6510

Ellers kan du lese hva Malin har skrevet om turen her og se bilder fra dyreparken her.

Reklamer

Én kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Marita said, on juli 6, 2009 at 9:04 pm

    Ja, du skulle sagt i fra, men æ va hos Benedicte i helja, så litt vanskeli :p Men neste gang får du gi beskjed ;)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s