needle in the hay

tankekaos og slikt

Posted in tanker by ohush on februar 17, 2012

øynene mine er såre etter en dag foran dataskjermen og pensumbøkene, i tillegg er hodet mitt stappet med tanker om alt og ingenting. det er så utrolig mye lesestoff å komme seg gjennom, i tillegg til tre frivillige hjemmeoppgaver samtidig, som jeg plutselig fant ut at jeg skulle gjøre. to med innlevering i dag. jeg er alltid slik, ombestemmer meg i siste liten. vingleguri.

jeg er så ubesluttsom at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg til tider. til sommeren skal jeg flytte til oslo, nå er det endelig fast bestemt, etter mye frem og tilbake. men nå stresser jeg med leilighet og ikke minst studie. jeg trodde jeg hadde bestemt meg, men neida, plutselig finner jeg så masse forskjellig jeg vil gjøre.

søknaden er registrert på samordna, men jeg kjenner på meg at den kommer til å bli endret på. plutselig blir det kanskje 3 år i tigerstaden, i stedet for 1.

av og til skulle jeg virkelig ønske at noen bare sa til meg akkurat hva jeg burde velge (selv om jeg blir gretten om det er noe jeg ikke får bestemme selv), men når jeg prøver å få folk til å si hva de mener jeg bør gjøre får jeg jo såklart bare noe slikt som «du må gjør det du har mest lyst til» eller «off så vanskelig, forstår godt du ikke klarer å bestemme deg» til svar.

frustrasjon!

det har jeg på den andre siden også over busselskapet, og kollektivtrafikken generelt. busser kommer og går som de vil, og gjør slik at jeg ikke rekker tog eller forelesning. en ting er i hvert fall sikker, neste skoleår skal jeg ikke bruke 3 timer daglig på kollektiv trafikk og venting. takk for bortkaset tid, kolumbus.

når alt det har kommet sort på hvitt, så har jeg jo fine tanker og forventninger også. som drømmeleiligheten, bedre universitet og motivasjon, bedre rutiner (haha), og generelt en ny hverdag.

det fineste er at de jeg mest sannsynlig skal dele leilighet med er disse herlige vesnene:

og vi kommer til å gjøre så mye rart og gøy og kos!

…som å male sparebøsser mens vi pilser, som vi gjorde sist jeg var i oslo. :)

om jeg stresser nå, så tror jeg det kommer til å bli veldig bra å bo et annet sted, og mest av alt så gleder jeg meg til sommermånedene og tiden fremover :)

Reklamer
Tagged with: , ,

6 kommentar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Evy Jeanett said, on februar 17, 2012 at 1:49 am

  I love you! Gleder meg til tirsdag! Skittles vodka <3

 2. Becks said, on februar 17, 2012 at 8:46 am

  Eg forstår deg godt, ikkje lett å veda kå ein vil. Me e nok drømmere begge to! Synd du reise te Oslo fø okka del då, men du må jammen kosa deg :)

 3. ohush said, on februar 17, 2012 at 12:36 pm

  <3! kl 3 på parkeringsplassen, i'll bring coffee!

 4. Siv said, on februar 17, 2012 at 1:43 pm

  Av og til skulle jeg også ønske at jeg kunne bli fortalt hva jeg skulle gjøre…

 5. Lillesmurf - Kari said, on februar 17, 2012 at 7:16 pm

  SV: Hart of Dixie må jeg få sett. Alle skryter av den ;) Pan Am likte jeg litt på begynnelsen, men dabbet litt av…. Takk for serietips <3

 6. Evy Jeanett said, on februar 20, 2012 at 12:26 am

  Digg! :)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: